05. November 2025

Walk for Internationals: Cuisine in Salzburg

For international professionals working in IT, technology, and healthcare, and their family members.

Would you like to get to know the Welcome Center Salzburg and discover the specialities and insider tips of Austrian cuisine? Then join us on our delightful walk!

Look forward to fascinating sights in the old town, exciting stories about traditional restaurants, and delicious delicacies. Along the way, you will have the opportunity to sample selected treats (at your own expense). Guided by Poliana Scheibenberger (Welcome Center) and Karin Priewasser (Salzburg Guide Service).

The walk will be conducted in English. We look forward to seeing you!

_____________________________________________________________________________________

Spaziergang: Kulinarik in Salzburg

Für internationale Fachkräfte aus den Bereichen IT, Technik und Pflege und deren Familienangehörige.

Hast du Lust, das Work in Salzburg – Welcome Center kennenzulernen sowie die besonderen Spezialitäten und Geheimtipps der österreichischen Küche zu entdecken? Dann begleite uns auf unserem genussvollen Spaziergang!

Freu dich auf faszinierende Sehenswürdigkeiten in der Altstadt, spannende Geschichten über traditionelle Lokale und köstliche Schmankerl. Unterwegs hast du die Möglichkeit, ausgewählte Leckerbissen zu probieren (Selbstbehalt). Unter der Leitung von Poliana Scheibenberger (Welcome Center) und Karin Priewasser (Salzburg Guide Service).

Der Spaziergang wird auf Englisch abgehalten. Wir freuen uns auf dich!

Weiterführende Informationen

Datum
Mi., 05.11.2025
Uhrzeit
15:00 – 17:00 Uhr
Zielgruppe

Internationale Fachkräfte aus den Bereichen IT, Technik und Pflege und deren Familienangehörige

International professionals from the fields of IT, engineering, and healthcare, as well as their family members

Kosten

Kostenfrei/free of charge

Kontakt und Anmeldung

Please register by email by November 3, 2025, at workinsalzburg@salzburg.gv.at

Partner

innovation-salzburg-Stadt-Salzburg

Unser Newsletter